Home » , , , » PANAS:VIDEO SEKS PAPA NAKAL PART 2

PANAS:VIDEO SEKS PAPA NAKAL PART 2

Written By Detektif Conan on Wednesday, April 27, 2011 | 6:17:00 PM

video
EKSLUSIF UNTUK NILAIAN SEMUA...

klip video ni sudah di 'remove' dari youtube sebentar tadi... tp dlm blog maih ada lagi... dlm youtube... nanti ada semula la tu...
Share this article :

11 comments:

  1. nampak mcm muka pakcik2 kt kmpg je..tak nampak mcm anwar pun. tenkiu sbb upload part 2 ni. akhirnya keraguan aku selama ni terungkai jg. skrg aku yakin yg pelaku tu bukannya anwar lps tgok video ni. oh yeah!

    ReplyDelete
  2. buka pintu keluar kata lega.. alih2 kantoi juga..

    ReplyDelete
  3. pusing kanan dan pusing kiri,
    alih2 makan diri...

    ReplyDelete
  4. bukan anuar ni,cube tengok rambut pelakon tu,bandingkan dengan gambar anuar yang lain...mmg jauh beza walaupun aku tak kenal anuar sangat.

    ReplyDelete
  5. takut kerana benar, berani kerana salah...
    "renungkan lah wahai sahabatku'...

    ReplyDelete
  6. tangkap je dato t tu perancang utama dan bos besak siapa lagi

    ReplyDelete
  7. ape kaitan video tu dengan DNA ye??sampai kena ambil DNA??sebab dulu anuar dah pernah kena,die bagi sampel DNA, alih-alih DNA tu diletakkan kat barang-barang kes sebagai bukti DNA anuar sama dengan bahan bukti.Lagi satu kan,kes ni sama dengan Ariel peter pan,tapi kenapa melibatkan DNA????Ariel dulu just buat check je,ukur alat sulit dia sama ada match dengan video or tak, termasuk bahagian-bahagian tubuh lain...kalau DNA anuar diambil pun,nak match dengan DNA apa?DNA video ke????Lagi satu, kenapa dia tak gunakan DNA anuar yang dah tentu dalam rekod polis????kenapa nak ambil DNA baru, sedangkan kes yang sama,LIWAT. takkan la air mani anuar boleh mengalami mutasi DNA sampai nak kena ambil sampel baru?

    ReplyDelete
  8. benda sedap, sape nk mengaku kalau buat..huhu

    ReplyDelete
  9. Walahaaaai. DNA tu untuk memastikan omega lah.

    ReplyDelete

Blog Hebat Terengganu

Blog Archive

Popular Posts

Followers

Recent Visitors



 
Support : Terengganu Today | Blog Hangat
Copyright © 2013. NALURI RAKYAT - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger