» » » » » » » » Menteri Parasit Bangsat Yang Membebankan KerajaanBila mana KAFIR bercakap soal kebebasan berugama tetapi mereka lupa Malaysia ini bukan negara China mahupun India yang boleh sesuka hati nak itu ini.

Presiden Gerakan, Tan Sri Dr. Koh Tsu Koon menganggap JAIS kurang sensitif kerana membuat tindakan tanpa mengetahui tujuan utama aktiviti diadakan. Beliau berkata demikian semasa diminta mengulas berhubung insiden serbuan Gereja Methodist Damansara Utama (DUMC) baru-baru ini.

Tsu Koon berkata pihak JAIS dalam menjalankan tugas mereka perlu lebih peka dan mengekalkan tahap sensitiviti, bukannya mencetuskan kontroversi atau membangkitkan sentimen perkauman.

Selain itu, majlis makan malam yang dianjurkan oleh gereja tersebut adalah majlis kesyukuran dan bukannya penyebaran agama seperti yang didakwakan.

Beliau mengambil contoh semasa berlaku tsunami, Buddhist Tzu-Chi Merit Society Malaysia telah pergi ke Tanjong Tokong, Penang untuk menghulurkan bantuan dan mangsa menghargai bantuan tersebut tetapi ia tidak bermakna mereka perlu menukar agama.
Sin Chew Jit Poh 080811


GOMO: Ni Apa punya Bangsat Presiden GERAKAN dok bercakap? Dia lupa ke Malaysia ni negara Islam dan dia juga berada dibawah pentadbiran Kerajaan Malaysia yang dipimpin oleh Perdana Menteri seorang Melayu Islam? Presiden GERAKAN ni lupa kah bawah Malaysia mempunyai Raja Raja Melayu yang juga Yang Dipertuan Agong merupakan Ketua Ugama Islam dalam Malaysia ni.


Kalau tidak ada bukti dan maklumat lengkap takkan lah JAIS nak pi serbu majlis Memurtadkan umat Islam tu? Dah jelas lagi nyata terdapat orang Islam pada majlis tersebut dan turut membuat kenyataan diberikan Kitab Injil berbahasa Melayu apakah beliau tidak nampak bukti tersebut?

Lagi ulasan di blog PapaGomo.

NOTA Naluri:
Sememangnya menteri ini tidak tahu berterima kasih dengan pemimpin UMNO yang sudah pastinya Islam. Walau macam mana sakit pun keputusan PRU 12 untuk diterima tetapi UMNO masih memberi muka kepada menteri itu untuk menjawat jawatan atas dasar setiakawan dan semangat BN iaitu setiap pemimpin komponen (kaum).

Dia perlu ingat seperti yang Gomo huraikan dalam blognya negara ini negara Islam dan tindakan JAIS tersebut pasti ada sebab dan alasan yang kukuh bukan main redah sahaja. Jadi cukuplah dengan cuba menunjukkan keprihatinan yang boleh "dicurigai ".

Percaya atau tidak menteri ini tidak banyak pun membantu memulihkan keyakinan orang Cina kepada BN. Seperti yang dikata oleh YB Tan Ti Beng iaitu Tsu koon seorang pemimpin yang lemah dan patut meletak jawatan.

Tso koon merupakan liabiliti kepada BN???

Kepada masyarakat Cina yang masih setia dengan semangat 1 Malaysia, Naluri ucapkan terima kasih manakala kepada masyarakat India pula tahniah dan terima kasih kerana cepat sedar akan segala penipuan yang dilakukan oleh pembangkang untuk mendapat kuasa. Kepada masyarakat Melayu dan Bumiputra yakinlah bahawa hanya UMNO dan BN sahaja yang mampu mempertahan dan memperjuangkan hak kita di bumi bertuah ini. Apabila Masyarakat majoriti hidup senang dan aman sudah pasti nikmat keamanan dan kesenangan itu akan dinikmati oleh seluruh rakyat Malaysia. Kalau tidak percaya cubalah beri kemenangan besar kepada BN dalam PRU 13 ini sudah pasti banyak perubahan dan manfaat yang pasti akan memberi kesenangan kepada rakyat.

UNDILAH BN.

Buka hati, buka minda, telusuri keagunganNya.

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply