» » » Terkini Lahad Datu: Wikileak Dedah Komplot Nur Misuari Mahu Takluk Sabah

AIDCNews – 12/03/13 – Sejak tahun 2007, Wikileak sudah dapat mengesan percubaan Ketua MNLF, Nur Misuari mahu ‘menakluk’ Sabah lapor The Unspinners yang mendedahkan satu komunikasi dari Kedutaan Amerika Syarikat di Manilla ke Jabatan Negara di Wahington bertarikh 11 Mei 2007.

“Wikileak ini mendedahkan hubungan Nur Misuari dengan Anwar Ibrahim dan kemarahannya terhadap Malaysia kerana menyerahkan dia kepada pihak Filipina ketika ditangkap pada tahun 2002.
“Dia (Misuari) juga masih menaruh harapan untuk ambil kembali Sabah termasuk perancangan untuk menakluki secara military.
“Baca sepenuhnya petikan dari komunikasi sepenuh SINI yang mana tersebut rancangan menyerang Sabah dan hubungan kembali dengan Anwar,”lapor The Unspinners.
Klik SINI Untuk melihat kelengkapan ketenteraan MNLF. Seseungguhnya orang seperti Misuari tidak pernah mengenang budi. Klik SINI

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply