» » » Adegan panas artis lelaki Melayu bertatu...

Agak menggemparkan apabila sebuah blog hiburan terkenal menyiarkan di ruangan gosipnya yang mempamerkan beberapa keping gambar penyanyi lelaki bertatu di lengan dan berpelukan dengan seorang gadis seksi.
Menurut blog tersebut, gambar-gambar panas penyanyi yang sedang meningkat naik itu dikirim oleh seorang peminat melalui emel yang seolah-olah sangat marah terhadap perilaku artis itu yang menyerupai seorang “playboy”.
Pengirim emel tersebut turut mendakwa bahawa meskipun penyanyi yang dirahsiakan identiti itu mengaku mempunyai kekasih hati, dia masih menjalin hubungan sulit dengan bekas kekasihnya sehingga kini.
Selain dari gambar aksi memeluk gadis seksi, turut disiarkan gambar penyanyi itu menayangkan tatu di lengannya, gambar bercoli di muka dan sekeping gambar lagi yang terdapat segelas air yang dipercayai arak di atas meja di depannya.


Bagaimanapun identiti penyanyi itu menjadi tanda tanya dan dia dipercayai telah bertatu sejak tinggal di luar negara sebelum ini.

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply