» » » Kuala Besut milik siapa, Terengganu atau Kelantan???

Penyokong Pas di Terengganu khususnya di Besut tertanya-tanya ke mana menghilangnya pemimpin Pas Terengganu dalam kempen PRK Kuala Besut kali ini. Kelibat kewujudan mereka hanya dapat dilihat hanya ketika awal-awal sahaja iaitu selepas mengetahui kerusi DUN Kuala Besut diumumkan kosong oleh SPR.

Namun selepas tiba hari kempen selepas pengumuman dan penamaan calon pemimpin utama Pas Terengganu boleh dikatakan langsung tidak menunjukkan batang hidung mereka. Dalam jadual ceramah sepanjang tempoh kempen ini, langsung tidak kelihatan nama pemimpin utama Pas Terengganu yang turun berceramah. Nama-nama yang dapat dilihat hanyalah penceramah dan juga pemimpin Pas dari luar sahaja.

Di mana, ke mana dan kenapa situasi ini boleh berlaku. Umum mengetahui bahawa Pas Terengganu dari ini boleh dikatakan mendominasi kepimpinan Pas Pusat tetapi yang turun berkempen adalah pemimpin Pas daripada luar. Klik Sini

Apakah benar desas-desus dan berita yang dikhabarkan bahawa Pas Terengganu dan Pas Kelantan sedang berbalah sesama sendiri? Adakah pemimpin Pas Terengganu tidak berpuas hati dengan perlantikan Husam sebagai pengarah PRK Kuala Besut? Klik Sini

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply