» » Rompakan paling mengelirukan polis

Seorang perompak bank kulit putih dikatakan telah menipu polis AS dengan memakai topeng kesan khas seperti dalam lakonan filem Hollywood dan sarung tangan, beliau menyamar sebagai seorang lalaki kulit hitam.
Menurut laporan polis, Conrad Zdzierak, 30, dikatakan telah menggunakan topeng silikon yang dibeli dengan harga £450 dalam rentetan enam rompakan berani bank di Ohio.
Lima daripada rompakan berlaku pada hari yang sama, 9 April 2010.
Polis di Springdale, Ohio mengeluarkan rakaman CCTV dari bank-bank, merayu bantuan orang ramai untuk mencari apa yang mereka percaya adalah seorang lelaki Afrika-Amerika.
Tetapi selepas tertangkapnya perompak tersebut, pegawai polis mendapati Zdzierak yang tinggal di sebuah hotel berdekatan.
Leftenan Michael Mathis daripada Jabatan Polis Springdale mengakui polis telah terpedaya dengan penyamarannya dan berkata beliau tidak pernah melihat kejadian seperti itu.

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply