» » Cina DAP hina Melayu...

Cina DAP cakap Melayu serupa anjing, cina DAP juga cakap Fuck All Malay Dog. Dalam umat Islam baru sahaja habis berpuasa dan sekarang masih lagi sedang menyambut Hari Raya, kita di gemparkan dengan seorang cina DAP yang menghina seluruh Melayu yang ada di Malaysia ini diibarat serupa anjing. Tidak cukup dari itu cina DAP dengan mengatakan Fuck kepada semua Melayu. 

Penghinaan terhadap agama Islam dan juga kepada orang Melayu nampaknya telah dibuat bertubi-tubi selepas sahaja tamat PRU13. Cina cina DAP ini banyak menekan orang Melayu dengan cara balin batu sembunyi tangan dan cina DAP berharap agar rusuhan dapat dibuat. 

Admin berharap semua orang Melayu dapat bersabar. Kita tidak ingin sesuatu yang tidak elok terjadi. Tindakan yang dapat kita buat adalah dengan Click Share supaya Robert Loft ini dapat ditangkap dengan segera. Ayuh CLICK SHARE!

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply