» » 650k hanya untuk bayar nazar?

Walk4Malaysia bukan semata2 kerana nazar mat nor. Ianya adalah satu misi jauh lebih penting dari itu. Perjalanan Walk4Malaysia meliputi program2 sampingan sepanjang perjalanan seperti pameran kemanusiaan, pertandingan masakan, pertandingan mewarna kanak2 serta ceramah2 agama dan lain2 aktiviti sampingan yang akan melibatkan ribuan rakyat lain.

Bukan itu sahaja Walk4Malaysia juga akan membawa misi keamanan dan mengingatkan kita akan perjuangan org lama yang memerdekakan dan menjaga keamanan negara..

Yang akan berjalan bersama nanti adalah lebih dari 100 org peserta iaitu dari msn, belia dan pemuda serta puteri...

650ribu itu bukan kos untuk perjalanan mat nor seorg sahaja ianya merangkumi semua kos penginapan peserta dan aktiviti2 sampingan yang akan di jalankan.

Malah Walk4Malaysia akan membawa tabung kemanusiaan Mesir dan Dyria juga...

Ps : Jangan cakap sembarangan kalau tak tahu cerita. Jangan hanya buat andaian dan spin isu hanya untuk mengabui mata rakyat supaya rakyat membenci kerajaan.

Jangan sampai orang kata cakap Islam berdentam dentum tetapi apabila berbicara penuh penipuan. Munafik sungguh orang sedemikian.

About Detektif Conan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply