» » » Tasik Kenyir Ikon Baru Rakyat Terengganu...Kerajaan Malaysia telah meluluskan rancangan Kerajaan Terengganu untuk membuka kawasan bebas cukai di kawasan Tasik Kenyir.

Kerajaan Negeri telah menyediakan peruntukan yang besar untuk tujuan tersebut.

Maka terdengarlah suara2 sumbang pihak pembangkang yang menyatakan pembaziran, projek gajah putihlah, macam2 perkara yang tidak enak didengar keluar dari pihak ini.

Terimalah hakikat bahawa pelaburan ini akan menguntungkan rakyat Terengganu dalam jangka masa panjang.

Sekarang ini Terengganu kaya dengan hasil minyaknya. Harus diingat sumber itu akan habis dan jika kerajaan tidak melakukan sesuatu untuk masa hadapan pasti Terengganu dan rakyatnya kembali merempat seperti dahulu.

Apabila projek ini siap kelak sudah pasti banyak pelaburan yang akan masuk dan yang pasti rakyat Terengganu tidak perlu lagi ke Langkawi untuk membeli pinggan mangkuk.

NR mengalukan kedatangan IDAMAN SURI ke Tasik Kenyir, Terengganu. Terima kasih Dato' Sri Menteri Besar atas idea yang terbaik ini....

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply