» » » Bergelar Ustazah masih cukur kening ke???


Tercengang admin membacakan artikel terbaru yang dikeluarkan blog hiburan penuh meletop, BeautifulNara.  Melalui artikel yang dikeluarkan, penulis blog yang lebih senang digelarkan sebagai Abang Nara itu mengatakan bahawa blognya tidak akan lagi mengeluarkan sebarang artikel lagi berhubung ustazah segera PAS itu kerana sudah beliau klasifikasikan abby sebagai AHLI POLITIK.

Sebenarnya Abang Nara dah keliru dengan Abby Abadi ini. Adakah Abby masih tergolong di kalangan artis atau sudah bertukar menjadi ahli politik sepenuh masa? Abang Nara memang dah confuse sangat-sangat nie. Rasa macam taknak tulis dah pasal si Abby ini.abby abadiYang menariknya, semalam menerusi BiPop, telah dikongsikan sebuah artikel daripada laman blog politik yang bertajuk “Skandal RM50 ribu Abby Abadi di London didedahkan“. Abang Nara dah terbaca mengenai ini minggu lalu. Entah benar entah tidak. Sedikit petikan artikel ini untuk anda. 
Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.Abby ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.
Ini peringatan kepada Abby,Jika beliau tidak menghentikan keceluparannya mempermainkan agama,mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan,saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini. 
Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama tetapi kita juga ngin tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya.Tidak cukup RM50,000 di London!Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa?Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya. 
Ini juga akan didedahkan sekiranya Abby tidak bertaubat dan meminta maaf kepada rakan-rakan yang beliau kafir serta sesatkan selama ini.Jangan tunjuk baik sangat Abby!Jangan selak kain orang lain kalau kain sendiri koyak rabak!Jangan satu jari menuding kepada orang lain sembilan jari lagi menuding ke diri sendiri..! 
abby abadiNamun Abby Abadi menerusi laman Twitternya menyatakan pertuduhan tersebut adalah fitnah semata-mata. Malah Abby sanggup memjawab tuduhan itu tetapi dengan syarat-syarat yang tertentu. 
abby abadiNampaknya boleh diterima akal yang sebenarnya Abby Abadi ini sudah pun bertukar status daripada seorang artis kepada ahli politik sepenuh masa. Mungkin Abang Nara perlu berhenti bercerita mengenai dirinya. Apa pendapat anda? Kalau anda nak Abang Nara berhenti, Abang Nara akan tidak ambil pusing lagi mengenai Abby Abadi ini. Sila bagi pendapat di ruangan komen. -SUMBER 
PS: Amboi cantik kening, dah bergelar ostazah ni kening masih bercukur lagi ke...??? Emm Nik Ajis, Hadi tolong komen ataupun Abg Mat Sabu boleh tolong komen???

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply