» » Foto lucah Aeril Zafrel

Pelakon kacak yang sedang meningkat naik namanya, Aeril Zafrel baru-baru ini hangat dengan kemunculannya dalam video clip bersama pelakon Hollywood Christina Ricci, namun sekali lagi nama Aeril hangat diperkataan kini berkenaan gambarnya yang tidak berbaju terdapat dalam web lucah.

Aeril nyata terkejut dengan penyebaran gambar itu dalam web lucah mengatakan walaupun gambar itu hanyalah gambar tidak berbaju ia mengganggap ade pihak yang cuba menjatuhkan kerjayanya yang sedang meningkat naik ketika ini.

“Saya kecewa apabila ada orang cuba memfitnah saya dengan pelbagai cara termasuklah memuat naik foto-foto saya yang tidak berbaju ke laman blog lucah, sekali gus ia memburukkan lagi keadaan walaupun ia dilihat biasa sahaja. Bagaimanapun ia tidak menjejaskan diri dan maruah selagi saya bersama Allah, walaupun terdapat individu yang cuba menjatuhkan saya. Jelas Aeril.

Gambar separuh bogel Aeril yang mendapat kecaman peminat.
Bagaimanapun, Aeril memang mengakui bahawa itu adalah gambarnya yang diambil semasa pembikinan filem Hacks dan satu lagi gambar adalah gambar suatu ketika dulu semasa zaman kejahilannya.
“Memang benar lelaki dalam foto itu adalah saya di mana ia diambil daripada sedutan filem Hacks. Manakala ada sekeping gambar yang diambil rakan ketika zaman jahiliah saya dahulu,” Akui Aeril.
Namun, Aeril menggangap apa yang berlaku ada hikmahnya supaya dia mendapat hidayah... klik sini

About Detektif Conan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply