» » » » » » BERSHIT 2.0 TAK JADI...!!!


Ana dapat berita yang menyatakan bahawa.... Maka tersebutlah kisah perhimpunan gergasi bersih yang kononnya bakal diadakan pada 9 Julai 2011 telah dibatalkan. Khabarnya pengerusinya telah membatalkan perhimpunan tersebut kerana takut dihumban ke Sungai Buloh di bawah "SKIM" ISA.


Ironinya seperti mana yang kita ketahui 10 Julai 2011 pula merupakan tarikh "keramat" bagi Anwar Ibrahim iaitu tarikh dimana dia perlu membela diri kerana ada kes prima facie dalam kes liwatnya dengan Saiful Bukhari Azlan.

Pendek kata, kalau perhimpunan BERSHIT 2.0 itu kalau benar-benar terjadi maka betullah anggapan majoriti rakyat bahawa perhimpunan BERSHIT itu hanya sandiwara Anwar Ibrahim yang memilih Ambiga sebagai pengarah filemnya manakala Mat Sabu sebagai pelakon utama, pemimpin-pemimpin pembangkang sebagai pelakon pembantu manakala ahli dan penyokong PAS sebagai pelakon tambahannya untuk mengalih perhatian rakyat daripada kes liwatnya kepada kes kononnya kezaliman kerajaan BN terhadap rakyatnya sendiri.

Jangan fikir rakyat Malaysia bodoh untuk menilai kebenaran...

Buka minda, buka hati, telusuri keagungan-Nya...

About Street Writer

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply